Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "artiste"

5 këngë që nuk pëlqehen as nga ata që vetë i kanë kënduar…

    5 këngë që nuk pëlqehen as nga ata që vetë i kanë kënduar…

Pothuajse çdo artist ka të paktën një klip, apo këngë që nuk e pëlqejnë ose e kanë bezdi ta shohin. Nisur nga kjo, ne do t’ju tregojmë 8 videoklipe të

Lexo me Shume

Aurela Gaçe: “Ndihem e fyer nga artistët e rinj”

Aurela Gaçe: “Ndihem e fyer nga artistët e rinj”

Aurela Gaçe njihet për mënyrën e saj të drejtpërdrejtë të të shprehurit, si dhe për natyrën pa komplekse. Këtë gjë e tregon në çdo dalje publike dhe së fundmi edhe

Lexo me Shume