Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Artikull"

“Washington Times”: Në interes të SHBA-ve të forcojë aleancën me Shqipërinë

    “Washington Times”: Në interes të SHBA-ve të forcojë aleancën me Shqipërinë

“Washington Times” i kushton një artikull të veçantë vendit tonë, me titull “Zëri moderator i Shqipërisë”. Gazetari Jason Katz përshkruan fillimisht Europën e fundit të shekullit të XX-të, pas përmbysjes

Lexo me Shume