Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "art"

Ana e errët e shoqërisë moderne, pasqyruar në ilustrimet surrealiste të artistit polak

    Ana e errët e shoqërisë moderne, pasqyruar në ilustrimet surrealiste të artistit polak

1 ◄ Back Next ► Picture 1 of 20 Artisti polak, gjithashtu dhe bashkëthemelues i Morski Studio, krijon imazhe sureale me kuptim të fshehtë. Ai është diplomuar nga Fakulteti i

Lexo me Shume

9 misteret që fshihen pas statujave më të famshme!

    9 misteret që fshihen pas statujave më të famshme!

1. Moisiu nga Michelangelo Buonarotti ◄ Back Next ► Picture 1 of 9 Michelangelo bëri këtë skulpturë të Moisiut me një tipar shumë të veçantë: brirët. Historianë të artit kanë

Lexo me Shume

Pikturat që sfiduan mendjet njerëzore

    Pikturat që sfiduan mendjet njerëzore

Fatkeqësitë e luftës ◄ Back Next ► Picture 1 of 25 Fatkeqësitë e luftës është një seri e 82 printimeve të krijuara nga piktori spanjoll Francisco Goya në mes të

Lexo me Shume