Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Arkipelag"

Presidenti Barack Obama krijon zonën e mbrojtur detare më të madhe në botë

    Presidenti Barack Obama krijon zonën e mbrojtur detare më të madhe në botë

Pak muaj përpara përfundimit të mandatit, Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, ka mundësuar krijimin e hapësirës më të madhe natyrore të mbrojtur deri tani. Një ditë

Lexo me Shume