Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "arabia saudite"

Arabia Saudite shkatërron raketën që u lëshua drejt Mekës

    Arabia Saudite shkatërron raketën që u lëshua drejt Mekës

Arabia Saudite ka zbuluar një raketë balistike që thuhet se ishte nisur nga territori që kontrollohet nga lëvizja kryengritëse Houthi në Jemen në drejtim të qytetit të shenjtë mysliman, Mekës.

Lexo me Shume

Arabia Saudite braktis kalendarin islamik, kalon në atë perëndimor. Ja arsyeja

    Arabia Saudite braktis kalendarin islamik, kalon në atë perëndimor. Ja arsyeja

Arabia Saudite ka vendosur së fundmi të kalojë në kalendarin perëndimor, atë Gregorian, si një formë për të shpëtuar financat publike. Një vendim themelor në vendin që cilësohet si vendlindja

Lexo me Shume

Mohammed bin Salman – princi që kërkon të ndryshojë Arabinë Saudite

    Mohammed bin Salman – princi që kërkon të ndryshojë Arabinë Saudite

Kur bëhet fjalë për Arabinë Saudite, gjithnjë fokusi kryesor është nafta. Kjo e fundit është burimi kryesor ekonomik dhe çështja më kyçe politike e vendit. Por me kalimin e kohës

Lexo me Shume