Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Aplikimi"

Viti akademik 2016-2017, 31.579 studentë do të pranohen në universitetet publike dhe private

    Viti akademik 2016-2017, 31.579 studentë do të pranohen në universitetet publike dhe private

Maturantët nisën ditën e djeshme plotësimin online të formularit të aplikimit në universitet. Fillimisht do të jenë maturantët në Tiranë ata që do të vijojnë aplikimin deri më 3 gusht,

Lexo me Shume

Aplikimet për pasaporta, zyrat e shërbimit hapur dhe të shtunave

    Aplikimet për pasaporta, zyrat e shërbimit hapur dhe të shtunave

Me qëllim përballimin e fluksit të kërkesave për pajisjen me dokumente identiteti, Ministria e Punëve të Brendshme në bashkëpunim me kompaninë ALEAT kanë shtuar kapacitetet maksimale për të mbështetur këtë

Lexo me Shume

Lotaria Amerikane, shpallen sot fituesit

    Lotaria Amerikane, shpallen sot fituesit

Prej orës 18:00 të ditës së sotme, shqiptarët që kanë aplikuar në Tetor 2015 për Lotarinë Amerikane, do njihen sot me rezultatin. Në njoftimin e saj, Ambasada Amerikane bën të

Lexo me Shume