Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Aplikim"

Çelet “Panairi i Punës 2016”, Rama: 8,000 vende të lira pune, 55% e punëkërkuesve janë pa profesion

    Çelet “Panairi i Punës 2016”, Rama: 8,000 vende të lira pune, 55% e punëkërkuesve janë pa profesion

Bashkia e Tiranës në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, kanë çelur sot Panairin e Punës 2016, të organizuar në Pallatin e

Lexo me Shume