Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "aplikacione"

15 aplikacionet më të dobishme të Google-it që nuk e dinit se ekzistonin

    15 aplikacionet më të dobishme të Google-it që nuk e dinit se ekzistonin

Google mund të shndërrohet në mikun tuaj më të mirë thjesht duke iu përgjigjur kërkesave tuaja ose përmes informacioneve të panumërta online që ofron. Miliona njerëz e përdorin atë çdo

Lexo me Shume

6 aplikacione të nevojshme për t’i bërë fotografitë tuaja argëtuese

6 aplikacione të nevojshme për t’i bërë fotografitë tuaja argëtuese

1. Kawaii Photo Booth (pa pagesë) ◄ Back Next ► Picture 1 of 6 Në gjuhën japoneze, “Kawaii” do të thotë të “qenit i lezetshëm”. Pikërisht këtë bën edhe ky

Lexo me Shume

5 aplikacionet pa pagesë që do t’jua lehtësojnë jetën

5 aplikacionet pa pagesë që do t’jua lehtësojnë jetën

1. Tab (për iOS dhe Android) – “lexon” faturat tuaja ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Ju ka rastisur ndonjëherë që fatura në restorantin ju keni drekuar të

Lexo me Shume