Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Apelim"

U pezullua nga detyra, Haki Çako apelon vendimin në gjykatë

    U pezullua nga detyra, Haki Çako apelon vendimin në gjykatë

Një ditë pas vendimit të pezullimit nga detyra të Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, Haki Çako ka apeluar vendimin e Gjykatës së Tiranës. Ai u pezullua ditën e djeshme me

Lexo me Shume