Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Anoreksia"

Anoreksia mund të shkaktohet nga një infeksion bakterial

    Anoreksia mund të shkaktohet nga një infeksion bakterial

Anoreksia ka shkallën më të lartë të vdekshmërisë të çdo sëmundjeje mendore dhe ne ende dimë shumë pak rreth shkaqeve që shkaktojnë një gjendje të tillë apo si të arrijmë

Lexo me Shume

Studimi i ri: Anoreksia mund të shkaktohet nga një infeksion bakterial

    Studimi i ri: Anoreksia mund të shkaktohet nga një infeksion bakterial

Mundet që anoreksia, e përhapur gjerësisht në botë, të shkaktohet nga baktere që sulmojnë sistemin imunitar e më pas trurin, duke u bërë shkak për ndjenja të tilla si neveria.

Lexo me Shume