Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Angelino Alfano"

Terrorizmi – Ministri i Brendshëm italian: Nga 1 janari 2015, gjithsej 102 të dëbuar

    Terrorizmi – Ministri i Brendshëm italian: Nga 1 janari 2015, gjithsej 102 të dëbuar

“Janë 102, prej të cilëve 8 imamë, personat e evidentuar e të dëbuar nga Italia për radikalizëm apo për mbështetje ideologjike ndaj xhihadit, që nga 1 janari i vitit 2015”

Lexo me Shume