Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Angazhim"

Asambleja e NATO-s në Tiranë, 6 komisariate kanë kaluar në gatishmëri, kufizim qarkullimi rrugor

    Asambleja e NATO-s në Tiranë, 6 komisariate kanë kaluar në gatishmëri, kufizim qarkullimi rrugor

Policia e Tiranës ka bërë me dije se me qëllim sigurimin e mbarëvajtjes së Asamblesë Parlamentare të NATO-s, kanë kaluar në gatishmëri 6 komisariate, ndërkohë që 9 hotele ku do

Lexo me Shume