Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Amnisti"

Amnistia e re për makinat, përfitojnë 100,000 qytetarë

    Amnistia e re për makinat, përfitojnë 100,000 qytetarë

Qeveria shqiptare ka vendosur të favorizojë pronarët e rreth 100 mijë makinave që prej vitesh janë të regjistruara në sistemin e Drejtorisë së Transportit Rrugor, por nuk kanë paguar asnjëherë

Lexo me Shume

Maqedoni, Ivanov shfuqizon amnistinë për 22 nga 56 zyrtarët që fali

    Maqedoni, Ivanov shfuqizon amnistinë për 22 nga 56 zyrtarët që fali

Presidenti i Maqedonisë është tërhequr nga vendimi i tij dhe ka shfuqizuar një pjesë të amnistisë, konkretisht për 22 nga 56 zyrtarët që ai fali. Ky ndryshim vjen pas miratimit

Lexo me Shume

Reforma në drejtësi, Rama: S’ka amnisti për ata që i kanë shpëtuar drejtësisë

    Reforma në drejtësi, Rama: S’ka amnisti për ata që i kanë shpëtuar drejtësisë

Me rastin e Ditës së Europës, Ministria e Integrimit Europian ka zhvilluar një aktivitet, ku ishte i pranishëm edhe kryeministri Edi Rama. Ai uroi që reforma në drejtësi të votohet

Lexo me Shume