Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ambasade"

Holandë: Shqiptarët, të parët në kërkesat për azil

    Holandë: Shqiptarët, të parët në kërkesat për azil

Ministria holandeze e Drejtësisë ka bërë me dije se në listën e qytetarëve që kërkojnë azil në Holandë, vendi që klasifikohet i pari është Shqipëria. Vetëm për dy muajt e

Lexo me Shume