Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Alzhaimer"

(Video/Studim) Doni të zbuloni sëmundjen e Alzhaimerit? Bëjini një vizitë syve…

    (Video/Studim) Doni të zbuloni sëmundjen e Alzhaimerit? Bëjini një vizitë syve…

Falë një kontrolli të thjeshtë të syrit mund të arrihet të zbulohet sëmundja e Alzhaimerit, rreth 10-15 vite para se të shfaqet plotësisht. Eksperimenti është kryer mbi 63 persona në

Lexo me Shume