Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "alkool"

Studim: Alkooli mund të shkaktojë 7 lloje kanceri

    Studim: Alkooli mund të shkaktojë 7 lloje kanceri

Jo një, as dy… por plot 7 janë llojet e kancerit që mund të provokohen në trupin tonë nga konsumimi i alkoolit. Orofaringu, laringu, ezofagu, mëlçia, zorra e trashë, rektumi

Lexo me Shume

Baballarët që konsumojnë shumë alkool, ja si i rrezikojnë foshnjat e palindura

    Baballarët që konsumojnë shumë alkool, ja si i rrezikojnë foshnjat e palindura

Nga një studim i kryer së fundmi ka rezultuar se mënyra e jetesës së baballarëve ndikon në shëndetin fizik dhe mendor të fëmijës. Sipas studiuesve, një mori shembujsh faktojnë se

Lexo me Shume