Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Algoritem"

Të gjithë e kishim mendjen te ndryshimi i logos së Instagram-it, kur në të vërtetë ka ndryshuar diçka më e rëndësishme

    Të gjithë e kishim mendjen te ndryshimi i logos së Instagram-it, kur në të vërtetë ka ndryshuar diçka më e rëndësishme

Ndryshimi i mekanizmit gjatë lundrimit në Instagram, thënë ndryshe ndërfutja e algoritmit të ri, ka shkaktuar  mjaft reagime në rrjetin tjetër social Twitter, ku përdoruesit e Instagram-it kanë shprehur haptazi pakënaqësinë

Lexo me Shume