Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "alergji"

Ajo çfarë ndodhi me vajzën që donte vetulla më të trasha do t’ju trembë!

    Ajo çfarë ndodhi me vajzën që donte vetulla më të trasha do t’ju trembë!

Një adoleshente është tmerruar pas incidentit që i kushtoi shtrenjtë. Ajo dëshironte vetulla më të trasha dhe për këtë trajtim pagoi 54 dollarë. Në fillim dukej mjaft bukur, por disa

Lexo me Shume

Si të dalloni alergjitë nga sëmundjet gripale

    Si të dalloni alergjitë nga sëmundjet gripale

Në stinën e pranverës jemi më të prirur ndaj sëmundjeve apo dhe reagimeve të tipit kollitje, teshtima, saqë ndonjëherë gjejmë gjithnjë ngushëllimin e vetëm duke thënë se kemi alergji, edhe

Lexo me Shume