Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Alba Sarah Cobaj"

Alba Çobaj: “Tetëvjeçarja na ka lënë me pasoja!”

    Alba Çobaj: “Tetëvjeçarja na ka lënë me pasoja!”

Vetëm pak ditë na ndajnë nga fillimi i vitit të ri shkollor 2016-2017 dhe përgatitjet e fëmijëve për ta nisur sa më mbarë kanë filluar. Nga ana tjetër janë personat

Lexo me Shume