Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "aks rrugor"

Rruga Tiranë-Elbasan, KLSH kallëzon drejtorin e projektit

    Rruga Tiranë-Elbasan, KLSH kallëzon drejtorin e projektit

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kallëzuar në prokurori drejtorin e njësisë së menaxhimit të projektit që ka në fokus ndërtimin e rrugës Tiranë-Elbasan. Ky kallëzim vjen pas shkeljeve të

Lexo me Shume