Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "AKP"

(Skandal) Agjencia Kombëtare e Provimeve gabon zgjidhjen e ushtrimit të Maturës Shtetërore

    (Skandal) Agjencia Kombëtare e Provimeve gabon zgjidhjen e ushtrimit të Maturës Shtetërore

    Ditën e premte, mbi 40,000 maturantë nga i gjithë vendi i janë nënshtruar testeve të fundit të maturës, atyre me zgjedhje. Menjëherë pas përfundimit të provimit në orën

Lexo me Shume

Provimi i Gjuhë-Letërsisë, AKP publikon skemat e vlerësimit

    Provimi i Gjuhë-Letërsisë, AKP publikon skemat e vlerësimit

Agjencia Kombëtare e Provimeve ka bërë publike skemat e vlerësimit për provimin dytë të Maturës Shtetërore, atë të Gjuhë-Letërsisë, i cili u zhvillua ditën e sotme. Këtij provimi iu nënshtruan

Lexo me Shume

Provimi i gjuhës së huaj, AKP publikon skemat e vlerësimit

    Provimi i gjuhës së huaj, AKP publikon skemat e vlerësimit

Një ditë më parë, rreth 40,000 maturantë iu nënshtruan provimit të gjuhës së huaj, të cilën e kanë pasur si gjuhë të parë në shkollë. Maturantët në të gjithë vendin

Lexo me Shume