Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "AIDS"

Euro 2016 – Kjo fushatë kundër Sidës do ju lërë pa fjalë

Euro 2016 – Kjo fushatë kundër Sidës do ju lërë pa fjalë

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Një fushatë në favor të luftës kundër sëmundjes së Sidës, me ngjyrat e Euro 2016. Me rastin e Kampionatit Europian të

Lexo me Shume