Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Afati"

Energjia elektrike, shkurtohet afati për ndryshimin e kontratave

    Energjia elektrike, shkurtohet afati për ndryshimin e kontratave

Afatet për ndryshimin e kontratave të energjisë elektrike do shkurtohen. OSHEE ka bërë të ditur për “Panorama” se ka shkurtuar afatet për ndryshimin e emrit të mbajtësit të kontratave të

Lexo me Shume