Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "adoptim"

Maqedonia, vendi ku të huajt dëshirojnë të adoptojnë fëmijë

    Maqedonia, vendi ku të huajt dëshirojnë të adoptojnë fëmijë

Shtetas nga vende të ndryshme të botës i drejtohen Maqedonisë për të adoptuar fëmijë. Sipas asaj që raporton “Telegrafi”, janë disa rastet e amerikanëve, britanikëve, sllovenëve e suedezëve të cilët

Lexo me Shume

Çifti gay: Po rrisim dy djem që ta duan femrën!

    Çifti gay: Po rrisim dy djem që ta duan femrën!

Fjala ‘mama’ nuk është një fjalë që ne mund ta demostrojmë fizikisht në shtëpinë tonë, kjo sepse familja jonë nuk ka pamjen që zakonisht jemi mësuar. Në jemi dy meshkuj,

Lexo me Shume