Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ADN"

Ekspertiza e ADN-së konfirmon: Fatos Gurakuqi ka përdhunuar të bijën 15-vjeçare

    Ekspertiza e ADN-së konfirmon: Fatos Gurakuqi ka përdhunuar të bijën 15-vjeçare

Policia Gjyqësore ka dorëzuar në gjykatë akt-ekspertimin e kryer për çështjen me të dyshuar Fatos Gurakuqin, i cili akuzohet për përdhunimin e së bijës 15-vjeçare. Me kërkesë të gjykatës është zbardhur

Lexo me Shume

Nuk do ta besonit origjinën e vërtetë të Napoleonit sipas analizave të ADN-së

    Nuk do ta besonit origjinën e vërtetë të Napoleonit sipas analizave të ADN-së

A jeni një pasardhës mashkull i Napoleon Bonapartit? Që nga fillimi i 2010-s, IGENEA është në kërkim të pasardhësve meshkuj të familjes Bonaparti, me një projekt në shkallë të gjerë

Lexo me Shume