Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Adi Krasta"

Adi Krasta shfaqet për herë të parë me të bijën

    Adi Krasta shfaqet për herë të parë me të bijën

Moderatori i njohur Adi Krasta është shumë i rezervuar sa i përket jetës së tij personale, por së fundmi duket se ai ka pranuar t’i bashkohet projektit të mbështetur nga

Lexo me Shume

Adi Krasta: “Vazhdoj të jem pa punë”

    Adi Krasta: “Vazhdoj të jem pa punë”

Adi Krasta, moderatori i njohur dhe i preferuar prej publikut, prej një kohe relativisht të gjatë nuk ka bërë asnjë dalje publike apo ndonjë projekt të ri të tijin. Mirëpo,

Lexo me Shume