Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Abdelhamid Abaaoud"

Abaaoud, ‘truri’ i sulmeve terroriste në Paris u spiunua nga një myslimane

    Abaaoud, ‘truri’ i sulmeve terroriste në Paris u spiunua nga një myslimane

Vendndodhja e Abdelhamid Abaaoud, i konsideruar nga të gjithë si ‘truri’ pas sulmeve terroriste të Parisit më 13 nëntor të vitit të kaluar, është treguar nga një grua myslimane! Këtë

Lexo me Shume