Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "2016"

Përse ka lotuar Mbretëresha Elizabeth?

    Përse ka lotuar Mbretëresha Elizabeth?

1997 ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Mbretëresha Elizabeth rrallë herë ndodh të emocionohet në publik e një moment i tillë ka ndodhur ditën e martë gjatë një 

Lexo me Shume