Blitz

 Breaking News

Nëse te një punonjës në zyrën tuaj vini re këto shenja, ai/ajo është psikopat/e!

July 30
16:55 2016

2. Ata paraqesin një ‘bukuri sipërfaqësore’

Picture 2 of 10

Psikopatët janë mjeshtra për të prezantuar veten e tyre ashtu siç duhet. Ato gjithashtu kanë një aftësi për ta bërë veten të duken bukur. Përpiqen të qeshin ëmbël, të ngjajnë simpatikë dhe të rregullt. Ajo çka e dallon këtë është sepse në një moment punonjësit e tjerë e kuptojnë që ky veprim është i shtrirur.

Një studiues-psikolog është autor i një studimi në të cilin thuhet se një punonjës psikopat ka disa shenja të caktuara për t’u dalluar. Madje ai është i mendimit se çdo punonjës apo supervizor përpara se të fitojë këtë post në punë, duhet t’i nënshtrohet një testi psikologjik dhe më pas të shikohet nëse është i  pranueshëm për atë pozicion apo jo.

Thënë këtë, Andrw Faas mendon se kjo nuk ka lidhje me sa të aftë janë këta punonjës, sepse profesionalisht ata mund të jenë shumë të arrirë, por për sa u përket sjelljeve ata janë aq të çuditshëm në disa veprime të tyre që nuk bëhen me dashje (por si pasojë e subkoshiencës, ndaj dhe quhen psikopatë) që nuk e lejojnë punën të funksionojë siç duhet. /Blitz.al/

 

Share