Blitz

 Breaking News

Nëse te një punonjës në zyrën tuaj vini re këto shenja, ai/ajo është psikopat/e!

July 30
16:55 2016

1. Ata shfaqin disa sjellje sadiste

Picture 1 of 10

Shenja më e dukshme është kur ata përpiqen që të krijojnë respekt duke i frikësuar të tjerët dhe jo ta fitojnë atë spontanisht. Presionet, trysnitë dhe frika që i ngjallin të tjerëve që i rrethon është një nga elementët më dallues të psikopatisë.

Një studiues-psikolog është autor i një studimi në të cilin thuhet se një punonjës psikopat ka disa shenja të caktuara për t’u dalluar. Madje ai është i mendimit se çdo punonjës apo supervizor përpara se të fitojë këtë post në punë, duhet t’i nënshtrohet një testi psikologjik dhe më pas të shikohet nëse është i  pranueshëm për atë pozicion apo jo.

Thënë këtë, Andrw Faas mendon se kjo nuk ka lidhje me sa të aftë janë këta punonjës, sepse profesionalisht ata mund të jenë shumë të arrirë, por për sa u përket sjelljeve ata janë aq të çuditshëm në disa veprime të tyre që nuk bëhen me dashje (por si pasojë e subkoshiencës, ndaj dhe quhen psikopatë) që nuk e lejojnë punën të funksionojë siç duhet. /Blitz.al/

 

Share