Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Ja se si italianët “ironizojnë” shqiptarët

March 24
17:58 2016

La "Differenza" tra un Albanese e un Italiano quando sono al bar accompagnati da una ragazza. ??

Posted by Albanesi in Italia on Thursday, March 24, 2016

Gjithmonë jemi konsideruar si miq të ngushtë dhe fqinj të mirë me italianët, duke ndarë disa karakteristika të përbashkëta. Por ajo që nuk ndajmë me italianët është kultura dhe sjellja, në disa aspekte të jetës. Këtë gjë ka arritur ta paraqesë faqja në Facebook “Albanesi in Italia”, e cila ka postuar një sërë videosh ku tregohet ndryshimi mes shqiptarëve dhe italianëve në kulturë dhe sjellje.Videoja më poshtë, ajo më e fundit, është ajo e dy të rinjve në një lokal, ku mund të dallohet qartë dhe pastër dallimi italianë-shqiptarë:

Shperndaje