Blitz

 Breaking News

Problemet e përditshme të femrave mes realitetit dhe ironisë

Problemet e përditshme të femrave mes realitetit dhe ironisë
December 12
11:55 2016

Bukuria, takimet, veshja e të tjera elemente të jetës së përditshme të grave janë përmbledhur në disa ilustrime e karikatura.

Jeta mund të jetë e vështirë kur vendos rimelin e syve me saktësinë e një kirurgu apo në rastet kur nuk di çfarë të zgjedhësh nga një gardërobë plot e përplot, por që të duket si bosh.

Dizenjatorja italiane C.Cassandra ka vizatuar disa prej këtyre momenteve, mes realitetit e ironisë.

“Më pëlqen të qesh me përditshmërinë time dhe me fatkeqësitë e mia, si për shembull fakti që kam lindur kaçurrelse”,- shkruan ajo në Facebook.

Ja disa prej karikaturave më interesante.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

 

Share