Blitz

 Breaking News

Tuna dhe Patrisi u ndanë dhe nuk e dimë nëse duhet të besojmë ende tek dashuria!

Tuna dhe Patrisi u ndanë dhe nuk e dimë nëse duhet të besojmë ende tek dashuria!
February 15
17:59 2020

*Për titullin e lajmit u frymëzova nga Anabel.*

E dimë se sa ju lodhin lajmet me detaje që shpesh janë të ngjashme me çdo lajm tjetër, ndaj po i biem “tak fak”.

Tuna dhe Patrisi nuk ndjekin në njeri-tjetrin në Instagram.

Tuna dhe Patrisi po përflitet se janë ndarë.

Një “follow” nuk fakton gjithçka, por siç thotë dhe Roza Lati:”Ktu njihet shoqnia sot për sot!”.

 

Pas kësaj ndarjeje, lind pyetja: A duhet të besojmë më tek dashuria teksa, pothuajse çdo muaj shohim çifte V.I.P dhe jo vetëm që janë mirë e bukur dhe papritur ndahen, siç edhe në jetën sociale, divorcen shtohen çdo ditë.

Nejse kjo është temë e gjatë por mund të themi se pas ndarjes së Tunës dhe Patrisit, gjërat nuk janë më si më parë.

Share