Blitz

 Breaking News

Top Channel zhgënjen aktorin e Portokalli-së, Florjan Binajn!

Top Channel zhgënjen aktorin e Portokalli-së, Florjan Binajn!
April 04
18:33 2020

Mbrëmjen e djeshme në Top Channel nisi një projekt i jashtëm televiziv (projekt i prodhuar jashtë telvizionit por që i është shitur për trasmetim këtij të fundit), reality show “Aventurierët”.

Puntata e parë ka mërzitur keq aktorin e Portokalli-së duke shprehur hapur mendimin e tij promovim antivlerash.

“TV duhet të edukojë njerëzit, shikuesit, ndjekësit, sidomos rininë e cila do pika orientimi dhe frymëzimi.

Share