Blitz

 Breaking News

Të kapur dorë për dore, një foto nga udhëtimi i parë i Fatmës dhe Alfios

Të kapur dorë për dore, një foto nga udhëtimi i parë i Fatmës dhe Alfios
May 14
18:30 2019

Alfio Rrotani dhe Fatma Methasani janë kthyer në një ndër çiftet më të preferuar të publikut. Ndonëse në fillime e mbajtën lidhjen e tyre private, tashmë nuk hezitojnë të publikojnë foto nga momentet e tyre te lumtura.

Dhe nostalgjisë së shiut, duket se nuk i shpëtoi as Alfio. Ai ka publikuar një foto ku shfaqet i kapur dorë për dore me Fatmën, me fytyra tepër të lumtura. Dhe ishte komenti i Fatmës që na zbuloi një detaj interesant: ky kishte qenë udhëtimi i tyre i parë bashkë.

“Do ikim përsëri.”- ishte përgjigja e Alfios dhe tashmë do e dimë që nëse shohim foto nga Verona e Italisë, bëhet fjalë për një udhëtim romantik si dikur.
/Blitz.al/

Share