Blitz

 Breaking News

Sherr me grushta në Londër, Young Zerkën e mbajnë në burg sepse…

Sherr me grushta në Londër, Young Zerkën e mbajnë në burg sepse…
February 20
16:34 2020

I ftuar në në emisionin “Glamour Zone” në TV ORA, ka qenë këngëtari Young Zerka, i cili zbuloi detaje interesante të jetës së tij private.

Ai u rikthye disa vite pas në kohë, pikërisht në momentin kur jetonte në Londër.

Ester BylykuA të kanë arrestuar ndonjëherë?

Young ZerkaKëtu jo.

Ester BylykuS’ka rëndësi shteti.

Young ZerkaJasht po. Kam qenë në një club. Tani dihet, anglezët janë pak problematik. Janë më shumë provokues se ne në këtë pjesën ‘pse më pe’, ‘pse të pash’, se kemi vetëm ne këtë, më beso. Anglezët janë si puna e qenit, kur janë vetëm ulin kokën, kur janë shumë …. . Dhe shqiptari siç e ka, që sado shumë të jenë, kap direkt pozicionin (tregon grushtet). 

Ester BylykuTë të pyes kush fitoi?

Young ZerkaShqiptari

Ester BylykuA qëndrove në burg?

Young ZerkaTe pjesa e sherrit fituam ne, ndërsa atje (në burg) na mbajtën më gjatë.

Share