Blitz

 Breaking News

Sergios i kanë ofruar para para për një natë por ai nuk pranoi se është çun me norma!

Sergios i kanë ofruar para para për një natë por ai nuk pranoi se është çun me norma!
December 05
13:23 2019

Ky është Sergio, simpatik, sexy, bën këngë të bukura, të gjitha të mirat i ka me pak fjalë.

Sergio u bë i njohur për shqiptarët me këngën “Without you”, vite më parë.

Së fundmi, i ftuar tek bukuroshja sexy e Ora News, Ester Bylyku, mes të tjerave Sergio në lidhje me dëshirën e madhe të femrave ndaj tij tregoi se i kanë ofruar edhe para për një natë, por ai normalisht nuk pranoi sepse është çun me norma, nuk merret me kështu gjërash.

Ester: Ke patur ndonjë rast që ndonjëra mund të të ketë pasur dhe fiksim, por ti vetëm për hir të asaj partneres që ke patur, respektit dhe dashurisë ndaj asaj ke zgjedhur që të mos tradhëtosh?

Sergio: Ka pasur raste që kam qendruar besnik patjetër. Ka qenë një rast shumë i çuditshëm që më është ofruar dhe pagesë, gjithsesi unë e refuzova se duhet të qëndroja besnik.

Share