Blitz

 Breaking News

Sa e pasur është Lori Hoxha?

Sa e pasur është Lori Hoxha?
December 12
15:57 2019

Lori Hoxha është një prej trashëgimtarëve të Top Media, e cila jo pak herë komentohet për jetën e saj të luksit, gjë e cila mesa duket ndjekësit i shqetëson.

E njejta gjë ka ndodhur së fundmi. Teksa Lori ka komunikuar me ndjekësit në Instagram, njëri prej njekësve e pyet: “Nëse lumturia do të ishte një monedhë, sa e pasur mendon që je”- të cilës Lori nuk ka hezituar të përgjigjet:” Shtresë e mesme! Mund të përballoj shumicën e nevojave të mia dhe njëherë në kaq kohë, mund të shpenzoj pa menduar gjatë në diçka të mirë”- shkruan Lori. Jemi më të qetë tani!

Share