Blitz

 Breaking News

Rrëfen histori personale në libër, Iva Tiço: Ish të dashurit e kanë problem që s’ju kam përmendur emrat

Rrëfen histori personale në libër, Iva Tiço: Ish të dashurit e kanë problem që s’ju kam përmendur emrat
November 14
15:04 2019

Këtë panair libri Iva Tiço ka ardhur tek lexuaesit nme dy libra, njërin përkthim dhe tjetrin me autorësi të sajën.

AJo ka qenë e ftuar këtë të mërkurë në emisionin Soiree për të folur rreth librit të saj të titulluar “Për vete”, e cila tregon rrëfime që çdo vajzë single mund të shkruante.

Një nga pyetjet që natyrshëm të lind në njërast të tillë është nëse  ky libër mban histori personale të saj në lidhje me ish-të dashurit dhe ajo e ka pohuar.

Jonida Shehu: -Ka histori ish-ash të tutë?

Iva Tiço: – Ka.

Jonida Shehu: – E dinë ata?

Iva Tiço: – Sigurisht.

Jonida Shehu: – Ke patur debate?

Iva Tiço: – Jo fare përkundrazi.

Jonida Shehu: – E kanë pëlqyer këtë mënyrë?

Iva Tiço: -Absolutisht po. Vetëm mund të kenë një problem që pse nuk i kam përmendur me emër .

Jonida Shehu: – Kanë dashur të jenë me emër?

Iva Tiço – Po patjetër.

Jonida Shehu: – Eshtë emancipuar Tirana

Duket se Iva më shumë se një libër ka zgjedhur të sjellë një rrëfim personal, njësoj si titulli që ka zgjehdur “Për vete” por brenda të cilit mund të gjejë veten çdo vajzë single./Blitz.al/

Share