Blitz

 Breaking News

Olsi Bylyku puthet në buzë me Albano Bogdon në filmin “Falco”!

Olsi Bylyku puthet në buzë me Albano Bogdon në filmin “Falco”!
November 21
16:48 2019

Mbrëmjen e djeshme, 20 Nëntor (meqë tek një tjetër artikull kishim shkruajtur 20 Dhjetor), ishte premiera e filmit “Falco” nga Bes Kallaku. Të shumtë ishin të ftuarit VIP, por edhe kamerat e mediave të ndryshme. Ata që patën fatin të shihnin filmin e Besit për herë të parë kanë zbuluar edhe disa sekuenca nga filmi në rrjete sociale. Ajo që bie në sy është puthja në buzë e Albano Bogdos me një tjetër mashkull, ky i fundit kishte ndërruar jetë (në film).

Por Albano nuk është puthur në buzë në filmin “Falco” vetëm me një mashkull. Burime për Blitz.al tregojnë se Bogdo në një moment të filmit shkëmben puthje, po në buzë me aktorin dhe kolegun Olsi Bylyku, edhe ky pjesë e kastit.

Share