Blitz

 Breaking News

Ndjekësit ç’nuk i thonë për Eneda Tarifën, Fifi bën atë që nuk pritej!

Ndjekësit ç’nuk i thonë për Eneda Tarifën, Fifi bën atë që nuk pritej!
December 09
21:55 2019

Jo pa zhurmë u kalua fitorja e Eneda Tarifës në “Kënga Magjike 2019”, që nga momenti i shpalljes, salla më së shumti brohoriste emrin e Filloreta Raçit, kjo e fundit renditur në vendin e dytë. Ditën e sotme qarkulloi me shpejtësi lajmi se, Eneda Tarifa dhe Fifi kishin prishur marrëdhëniet pas mbarimit të festivalit, pasi dy këngëtaret nuk ndiqnin më njera-tjetrën në llogaritë e tyre sociale në Instagram. Pak çaste në parë, Fifi ka komunikuar nëpërmjet një Insta Live me ndjekësit e saj, ku njëri prej tyre i revoltuar i bën këtë pyetje: “Përse nuk fitove ti por ajo sorra”? të cilës Fifi i është përgjigjur menjëherë, siç nuk pritej: “Ajo sorra ka emër, e ka emrin Eneda Tarifa, ka pas një këngë shumë të bukur, po mos të më kishte pëlqyer nuk do i kisha dhënë 30 pikë. Jam shumë e lumtur që ka fituar Eneda dhe jo dikush tjetër”- është shprehur Fifi duke shtuar se ka pasur garë të fortë mes saj dhe Enedës pasi kjo e fundit është këngëtare me super vokal.

View this post on Instagram

Ndjekësit ç'nuk i thonë për Eneda Tarifën, Fifi bën atë që nuk pritej! Jo pa zhurmë u kalua fitorja e Eneda Tarifës në "Kënga Magjike 2019", që nga momenti i shpalljes, salla më së shumti brohoriste emrin e Filloreta Raçit, kjo e fundit renditur në vendin e dytë. Ditën e sotme qarkulloi me shpejtësi lajmi se, Eneda Tarifa dhe Fifi kishin prishur marrëdhëniet pas mbarimit të festivalit, pasi dy këngëtaret nuk ndiqnin më njera-tjetrën në llogaritë e tyre sociale në Instagram. Pak paste në parë, Fifi ka komunikuar nëpërmjet një Insta Live me ndjekësit e saj, ku njëri prej tyre i revoltuar i bën këtë pyetje: "Përse nuk fitove ti por ajo sorra"? të cilës Fifi i është përgjigjur menjëherë, siç nuk pritej: "Ajo sorra ka emër, e ka emrin Eneda Tarifa, ka pas një këngë shumë të bukur, po mos të më kishte pëlqyer nuk do i kisha dhënë 30 pikë. Jam shumë e lumtur që ka fituar Eneda dhe jo dikush tjetër"- është shprehur Fifi duke shkuar se ka pasur garë të fortë mes saj dhe Enedës pasi kjo e fundit është këngëtare me super vokal.

A post shared by BLITZ.AL (@blitz.al) on

Share