Blitz

 Breaking News

Lei Kraja flet për kërcimin në tub: Më bëri të dukem si majmune!

Lei Kraja flet për kërcimin në tub: Më bëri të dukem si majmune!
February 22
20:33 2020

Leila Kraja e ftuar në emisionin “Mes Yjesh” në Ora News, ka folur për eksperiencën e saj në kërcimin në tub gjatë “DWM” së bashku me Robert Berishën. Ajo shprehet se e kishte shumë të vështirë dhe nuk ishtë bërë për kërcim në tub, madje ky kërcim e kishtë bërë atë të ndihej si majmune.

Xhesi Muçaj: Po tek ai kërcimi në tub sa herë je rrëzuar se jam shumë kurioze?

Leila Kraja: Në fillim ngaqë nuk kam kërcyer kurrë në tub, nuk ishte fare natyrale dhe hipja aty dhe lëshohesha direkt dhe thoshte Albi “bëje pak më seksi jo si majmune”. Por mundohesha të kërceja, por nuk isha bërë për të kërcyer në tub. Nuk më shkonte fare isha si majmune. Në një skenë unë isha shumë e ngurtë dhe Roberti më tha ji një çikë me femër. 

Share