Blitz

 Breaking News

Fero flet më në fund për ndarjen nga Arbenita dhe tregon se faji i kujt ishte!

Fero flet më në fund për ndarjen nga Arbenita dhe tregon se faji i kujt ishte!
November 12
16:53 2019

E teksa po shijonin lidhjen dhe jetesën në Gjermani, Fero dhe Arbenita i dhanë fund lidhjes së tyre e cila po aq vrull sa mori në media në një kohë të shkurtër aq edhe shumë vrull mori edhe ndarja tyre. Përse u ndanë, faji i kujt ishte? janë përgjigjet që fansat e reperit duan të dinë, ashtu siç edhe ne pyesim në përditshmëri shokët ose shoqet, etj. Së fundmi fansat kanë pyetur FeronInstagram lidhur me ndarjen dhe faji i kujt ishte, reperi u përgjigj kështu:

Tani po që jemi disi më të qetë!

Share