Blitz

 Breaking News

Elton Ilirjani: Në vitin 1991, i kam çuar letër dashurie një mashkulli në Tepelenë!

Elton Ilirjani: Në vitin 1991, i kam çuar letër dashurie një mashkulli në Tepelenë!
February 19
18:13 2020

Elton Ilirjani, ndryshe biznesmeni homoseksual nga Tepelena njihet për mënyrën e të thenurit gjërat hapur në media.

Sot, në një prononcim për “Shqipëria Live”, Elton Ilirjani u shpreh se dikur, në vitin 1991 i ka dërguar një letër dashurie një mashkulli, në Tepelenë.

Ai mbështeti mendimin se Shqipëria nuk mund të jetë si Amerika, ama përsa kohë ata nuk ngacmohen rrugës, nuk ofendohen drejtpërdrejtë, atëherë sipas Ilirianit, askush nuk duhet të thotë se Shqipëria është vend diskriminues.

Po kështu për ta vërtetuar këtë ai tha se gjithmonë e ka treguar pëlqimin e tij ndaj djemve dhe në vitin 1991 i ka dërguar një letër dashurie një mashkulli, përmes një shoku, në Tepelenë.

Share