Blitz

 Breaking News

Vajza e Robert Aliaj mahnit jurinë e “The Voice” në Belgjikë!

Vajza e Robert Aliaj mahnit jurinë e “The Voice” në Belgjikë!
February 14
20:01 2020

Së fundmi, nuk janë të rralla rastet kur shqiptarë të ndryshëm në vende të ndryshme të botës konkurojnë në kompeticione muzikore dhe mahnisin juritë e tyre me vokalin.

Rasti i fundit ka të bëjë me vajzën e Robert Aliaj, Gala.

Ajo ka konkuruar në “The Voice Kids”, në fazën e audicioneve të fshehura. Me këngën “Don’t know why”, bëri të katërt anëtarët e jurisë të ktheheshin dhe të luftonin për t’a marrë në skuadër.

Gala rrëmbeu edhe duartrokitja të zjarrta nga publiku.

Tek linku me ngjyrë blu mund të shihni performancën:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1824927284303826&id=503288399801061

Share