Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Të famshëm që nuk i duan fëmijët

May 02
16:58 2016

 

Cameron Diaz

Cameron Diaz
Picture 1 of 8

Aktorja është një nga të famshmit që e shprehin me zë të lartë se fëmijët nuk janë pjesë e planeve të tyre. Zgjedhja e saj asnjëherë nuk e ka bërë të ndihet në siklet apo fajtore. “Të jesh prind do kaq shumë punë. Të kesh jetë nën përgjegjësinë tënde nuk është për mua. Të mos kesh një bebe i bën gjërat më të thjeshta. Ky vërtet është një vendim i vështirë. Tani mendoj se gjërat janë mirë në jetën time. Nuk e mendoj më”, –ka thënë Diaz për Esquire në 2014-n.

Të jesh prind disa e konsiderojnë një fat, por ka edhe të tjerë që nuk duan të jenë prindër  duke e konsideruar përgjegjësi. Jo të gjithë marrin merita për sjelljen e tyre, sidomos në vitin 2016 kur marrëdhënia me fëmijët është më shumë se e ndërlikuar. Disa nga yjet më të mëdhenj të botës kanë zgjedhur të mos kenë fëmijë, duke e argumentuar këtë zgjedhje si një vendim për të qenë jashtë panoramës së atyre prindërve që u dedikohen gjithë jetën fëmijëve, kështu kanë zgjedhur të kenë më shumë kohë për veten.

 

Komento