Blitz

 Breaking News

Si do të zgjoheshin të famshmet shqiptare po të ishin personazhet e “Disney”-t?

April 21
15:46 2016

Tiana Vs Hueyda el Saied

Tiana Vs Hueyda el Saied
Picture 1 of 9

Princeshat e “Disney”-t i kanë tashmë sozitë e tyre në Shqipëri. Ndoshta nuk i kishit menduar ndonjëherë kështu, të sapozgjuara nga gjumi, pa make up dhe filtra Instagrami, por ja që ndodh. Nëpërmjet krahasimeve me personazhe të animuar, imagjinoni se me kë do të ngjanin emrat femërorë të showbiz-it shqiptar. Duke ju sjellë një version ndryshe, të freskëta,  mëngjesore (përveç Ursulës), shfletoni galerinë dhe shihni se me kë do të ngjasonin disa nga figurat femërore shqiptare nëse do të ishin personazhe në filma vizatimorë.

Share