Blitz

 Breaking News

Shakaja e hidhur e Kendall për Kourtney

April 02
16:24 2016

Do të ishte e pamundur që në ditën e gënjeshtrave të mungonte familja “më e vëzhguar” në planet, Kardashian.

Rrengu i është bërë motrës së madhe Kourtney, e cila ka gjetur bashkëshortin e saj, Scott, në shtrat me të motrën, Kendall.

Mashtrimi është regjistruar nga 36- vjeçarja Kourtney dhe është postuar në rrjetin social Snapchat.

Në video shfaqet edhe motra e vogël, Kylie, por me një rol dytësor në rreng dhe dy protagonistët kryesorë: Scott Disick dhe Kendall Jenner.

Por rrengu nuk ka zgjatur shumë, pasi kur Scott është përpjekur të largohet ka thirrur: “It’s april fool!” (është dita e gënjeshtrave).

Tags
Share