Blitz

 Breaking News

Rob Kardashian, një unazë diamanti për Black China

Rob Kardashian, një unazë diamanti për Black China
April 07
17:14 2016

Rob Kardashian i ka propozuar për fejesë të dashurës të tij Black China.

Miku i Rob Karadashain thotë se ai i ka kërkuar një unazë diamanti për të dashurën e tij. Ai ka zgjedhur një unazë me diamant 7 karat me një vlerë rreth 325.000 $.   Për asnjë nga të dashurat e tij të mëparshme ai nuk ka bërë një zgjedhje kaq të shtrenjtë.

Black China ka hedhur në Instagram një foto të unazës dhe shkruan se ësht me fat dhe e dashuruar me Rob-in. Më pas në Snapchat dhe Instagram ata kanë hedhur një tjetër  foto së bashku. China ka shkruar tek foto vetëm “PO!”

Blac

 

 

Tags
Share