Blitz

 Breaking News

Rina Balaj bëhet e gjallë për publikun

Rina Balaj bëhet e gjallë për publikun
November 06
16:52 2019

Prej disa javësh, rap-artisja Rina Balaj ështl shkëputur nga rrjetet sociale. Fillimisht ajo mbylli llogarinë e saj në Instagram, më pas llogaria e Rinës mori emrin e kompanisë që e menaxhoi për disa vite me radhë, “On Records”.

Këngëtarja është gati të rikthehet fuqishëm dhe këtë e ka zbuluar Adelina Ismajli në Instagram-in e saj.  Përshkrimi që Adelina i ka bërë fotos lë pikërisht këtë gjë të kuptohet.

Epo, suksese Rina, po të prinsim!

 

Share